Algemene voorwaarden Creatief Boetiek

 De algemene voorwaarden van Creatief Boetiek zijn van toepassing op elke besteling die gedaan wordt bij Creatief Boetiek. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de gehele algemene voorwaarden van Creatief Boetiek.

Creatief Boetiek is onderdeel van Landelijk Boetiek gevestigd te Emmen en is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het nummer: 63305666 btw nummer: NL025105309B02

Teksten en afbeeldingen van www.creatiefboetiek.nl mogen niet zonder toestemming van Creatief Boetiekgebruikt worden.

Creatief Boetiek heeft voor het verzenden van uw bestelling uw persoonlijke gegevens nodig. Creatief Boetiek draagt zorg uw persoonlijke gegevens te beschermen en niet te verstrekken aan derden die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Mocht u nog vragen hebben over de algemene voorwaarden van Creatief Boetiek kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u op onze contact pagina.

 

1. Betaling

1.1 De meest actuele prijzen van de producten die verkocht worden door Creatief Boetiek vind u op www.creatiefboetiek.nl

1.2 Creatief Boetiek is niet aansprakelijk voor eventuele typ- of drukfouten in de prijzen of andere gegevens.

1.3 Bestellingen worden verzonden nadat de betaling is ontvangen op het aangegeven rekeningnummer dat op www.creatiefboetiek.nl en op uw orderbevestiging die u automatisch na het plaatsen van uw bestelling vermeld staat.

1.4 Bij u bestelling treft u ook de factuur van deze bestelling aan.

1.5 De betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht of machtiging tot betaling geeft.

1.6 Bij het afhalen van uw bestelling op onze locatie is alleen contante betaling mogelijk.

 

2. Retourneren

2.2 Retourneren is mogelijk. De koper van het product heeft 14 dagen bedenktijd en kan binnen deze 14 dagen het product retourneren zonder opgave van reden. Het termijn van 14 dagen gaat in na ontvangst van de bestelling.

2.3 Voor het retourneren dient contact te worden gezocht met Landelijk Boetiek via info@creatiefboetiek.nl of tel.06-15229633. U dient u te retourneren product pas te verzenden na overleg met Creatief Boetiek.

2.4 Producten dienen bij retourneren onbeschadigd te zijn en ongebruikt. Creatief Boetiek behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde producten in rekening te brengen

2.5 De koper dient zorg te dragen voor goed verpakkingsmateriaal voor het verzenden. Wij raden u aan het verpakkingsmateriaal dat wij gebruikt hebben voor u bestelling hiervoor te gebruiken.

2.6 De producten dienen bewaard te zijn in een rookvrije en diervrije ruimte of andere ruimtes waardoor geur het product aan kan tasten. Producten als garens die beschadigd zijn door geuren kunnen niet meer retour gestuurd worden.

2.7 Creatief Boetiek is niet aansprakelijk voor beschadiging aan producten die ontstaan zijn bij retourverzendingen.

2.8 Het retourbedrag van het retour verbonden product wordt teruggeboekt zodra het product onbeschadigd en ongebruikt is ontvangen bij Creatief Boetiek.

 

3. Levering/levertijd

3.1 Alle goederen die te koop worden gezet op www.creatiefboetiek.nl zijn doorgaans leverbaar mits anders vermeld. Mocht het voorkomen dat een besteld product door omstandigheden alsnog niet op vooraard is word er binnen een week contact met u gezocht.

3.2 Indien levering van een product niet mogelijk is wordt hiervoor contact met u opgenomen. De bestelling komt te vervallen. Eventuele betalingen die voor dit product gemaakt zijn kunnen gebruikt worden voor andere producten te kopen op www.creatiefboetiek.nl of word in overleg teruggeboekt.

Creatief Boetiek stelt zich niet aansprakelijk voor contactgegevens die niet goed door u zijn doorgegeven waardoor wij u niet zouden kunnen bereiken.

3.3 Alle vermelde leveringstijden van Creatief Boetiek zijn slechts een indicatie. De gemelde leveringstijden leiden niet tot enig recht op aansprakelijkheid.

3.4 Voor het bezorgen van uw bestelling worden de kosten afhankelijk van artikelsoort en gewicht conform de tarieven van Post NL bij u in rekening gebracht inclusief kosten verzendverpakking.

3.5 De aangegeven prijzen voor verzenden kunnen afwijken met de werkelijke prijzen. Deze aangegeven prijzen leiden niet tot enig recht op aansprakelijkheid. De werkelijke verzendkosten hangen volledig af van de momentele tarieven van Post NL.

3.6 Levering via Post NL is op eigen risico van de koper.

3.7 Creatief Boetiek draagt zorg uw bestelling binnen 48 uur (uitgezonderd zaterdag & zondag) te verzenden na ontvangen van de betaling. Creatief Boetiek kan niet aansprakelijk worden gesteld mocht de bestelling door omstandigheden niet binnen 48 uur verzonden worden.

3.8 Creatief Boetiek kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer uw bestelling dankzij de bezorgdienst niet binnen de afgesproken tijd geleverd wordt.

3.9 Het is mogelijk uw bestelling aangetekend via Post NL te krijgen. Dit dient bij opmerkingen aangegeven te worden. De extra kosten worden bij de koper in rekening gebracht en dienen voor verzending ontvangen zijn door Landelijk Boetiek

3.10 Wanneer een verzending als brievenbusverzending is aangegeven in het factuur maar blijkt dat dit niet mogelijk is kan er een factuur nagezonden worden.

3.11 Creatief Boetiek stelt zich niet aansprakelijk voor fout opgegeven adresgegeven waardoor bestellingen verkeerd verzonden worden. Verzendingen worden verzonden naar het opgegeven adres.

 

4. Bestelling

4.1 Een bestelling wordt verzonden nadat de betaling is ontvangen.

4.2 Een bestelling komt te vervallen wanneer de betaling van de bestelling niet binnen is binnen twee weken. Tijdig wordt er nog contact met u opgenomen dat er geen betaling is ontvangen.

4.3 Een bestelling komt te vervallen wanneer de aangegeven prijzen dankzij typefouten of andere storingsfouten onjuist zijn. Hiervoor wordt contact met u opgenomen.

4.4 Het annuleren van uw bestelling is na betaling niet meer mogelijk.

4.5 Bestellingen per post naar het buitenland is mogelijk op aanvraag in verband met extra kosten.

4.6 Speciaal voor u gemaakte of van de groothandel geleverde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

5. Klachten

5.1 Klachten proberen wij zo goed en vriendelijk mogelijk met u op te lossen.

5.2 Creatief Boetiek is niet aansprakelijk voor de klachten die in tegenstelling zijn met de algemene voorwaarden van Creatief Boetiek waar de koper mee akkoord is gegaan bij het aankopen van producten.

5.3 Creatief Boetiek kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel opgedaan door artikelen gekocht bij Creatief Boetiek.

5.4 Ondanks de zorgvuldige aandacht die Creatief Boetiek geeft aan zijn geproduceerde producten kan Creatief Boetiek niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel opgedaan door artikelen geproduceerd of verkocht door Creatief Boetiek. Hier moet vooral rekening gehouden worden met artikelen die kleine onderdelen bevatten. Hieronder vallen bijvoorbeeld Veiligheidsogen van knuffels.

 

6. Garantie

6.1 Creatief Boetiek garandeert dat elk geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid waaraan het product bij normaal (met de bestemming corresponderend) zou moeten voldoen.

6.2. Creatief Boetiek herstelt gebreken die bij normaal gebruik bij het artikel optreden kosteloos.

6.3 Bij een gegronde klacht komen ook de verzendkosten voor rekening van Creatief Boetiek.

6.4 Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie als het defect of slijtage het gevolg is van nalatig onderhoud of fout gebruik. Ook schoonmaken met verkeerde schoonmaakmiddelen valt buiten de garantie.

6.5 onderstaande gevallen vallen ook buiten de garantie:

·         Als veranderingen aan het artikel door derden zijn toegebracht, ook reparatie valt hier onder.

·         Bij oververhitting door centrale verwarming of andere verwarmingselementen.

·         Bij blootstelling aan extreme vochtigheid, warmte, koude of droogte.

·         Bij onduidelijk leesbare afleveringsbon door beschadiging.

·         Bij gebreken die ontstaan zijn door onjuist gebruik van het product.

·         Bij beschadiging met opzet.

·         Bij van buiten komend onheil zoals, blikseminslag hevige regen, hagel of sneeuw storm.

·         Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet.

1-2 Dagen verzendtijd
Veilig betalen met Ideal
Veilig betalen met Paypal
14 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,95
Gratis levering vanaf €50

  • Facebook
  • Pinterest
  • twitter
  • telefoon
  • Email
  • contact

Agenda

8 t/m 10 Maart
Creaweekend Hardenberg

19 t/m 21 April
Kreadoe Urecht

© 2012 - 2024 Creatief Boetiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel